Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729404277

Liga 729404277 Información oficial sobre el partido 729404277 en Hattrick

31.03.2024 20:00:00

1908 Alineación oficial del equipo '1908' en el partido 0 - 4 Diablo Raiders Alineación oficial del equipo 'Diablo Raiders' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
1908 Alineación oficial del equipo '1908' en el partido 0 - 2 Diablo Raiders Alineación oficial del equipo 'Diablo Raiders' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

1908

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 25 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Luud Waverman estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Berend Leeuwen, als 25 minuts, va fallar per ben poc.
  • 237 Minuto 29 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Berend Leeuwen va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Jake Koopman va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de 1908, l'equip va recuperar la pilota al minut 89 i va contraatacar. En Berend Leeuwen va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Diablo Raiders

Goles Goles

  • 171 Minuto 16 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Valentin Lartegi que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Raiders.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Manuel Maasen de Raiders va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 30. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 184 Minuto 31 (Gol de penalti): Passaven 31 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Robert Ambrozie va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Thilo Mahrl va augmentar l'avantatge de Raiders a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 24 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Valentin Lartegi de Raiders va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 282 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Al minut 26, el Raiders va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Vincent Hauben s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Després de 54 minuts, Valentin Lartegi va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Etienne Kruithof va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al minut 61 Etienne Kruithof va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Manuel Maasen, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 237 Minuto 81 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Kevin Miseje no va ser aprofitada per en Ginés Rattin que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Robert Ambrozie, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 82 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Raiders va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 208 Minuto 88 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Valentin Lartegi de Raiders va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Vincent Hauben que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Manuel Maasen. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 87 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Kevin Miseje s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.