Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729404231

Liga 729404231 Información oficial sobre el partido 729404231 en Hattrick

14.04.2024 20:00:00

Magnuficus Panthera Leones Alineación oficial del equipo 'Magnuficus Panthera Leones' en el partido 0 - 7 The PenMie Stars Alineación oficial del equipo 'The PenMie Stars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Magnuficus Panthera Leones Alineación oficial del equipo 'Magnuficus Panthera Leones' en el partido 0 - 7 The PenMie Stars Alineación oficial del equipo 'The PenMie Stars' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Magnuficus Panthera Leones

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 33 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Wilhelmus Ridder que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Virgil Dos Santos de Magnuficus es va guanyar la targeta groga merescudament.

The PenMie Stars

Goles Goles

  • 172 Minuto 19 (Gol por la izquierda): TPMS va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 19. Torsten Bødker va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 29 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Logan Wexell de TPMS l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 29 de partit.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Sebastian Poparda va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 31, i va fer pujar el 0 - 3 per a TPMS.
  • 185 Minuto 55 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Magnuficus. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Torsten Bødker la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del TPMS es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 4 arribava al minut 55.
  • 185 Minuto 62 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Martín Vázquez Chavarri, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 5 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73, Martín Vázquez Chavarri va augmentar l'avantatge de TPMS a 0 - 6 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Jakub Staciwa de TPMS va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 7 al minut 90. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Sebastian Poparda va marcar al minut 8 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Martín Vázquez Chavarri quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Yordi Bronkhorst, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 205 Minuto 91 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): TPMS va estar a punt de marcar quan Tjeerd Coninkx va fer una passada impressionant a Martín Vázquez Chavarri, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.