Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729401539

Liga 729401539 Información oficial sobre el partido 729401539 en Hattrick

14.04.2024 20:00:00

Soup Alineación oficial del equipo 'Soup' en el partido 1 - 4 S.V. Legends Alineación oficial del equipo 'S.V. Legends' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Soup Alineación oficial del equipo 'Soup' en el partido 1 - 2 S.V. Legends Alineación oficial del equipo 'S.V. Legends' en el partido
Tiene un resultado normal 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,3 % 16,3 % 58,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Soup

Goles Goles

  • 118 Minuto 74 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 74, Chaghatai Yesukai va pentinar un córner cap al segon pal que Camilo João Rodrigues va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 9 (Ocasión de contra por la izquierda): Soup van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 9, però Ferdynand Maruszak va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 42, Johan Lundstedt de Soup va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Johan Lundstedt es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

S.V. Legends

Goles Goles

  • 105 Minuto 33 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 33, Khariton Zazaev va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Héctor Rodolfo Polo, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 0 - 1.
  • 183 Minuto 72 (Gol por la derecha): Al minut 72, Legends va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Khariton Zazaev, amb un xut sec des de la dreta.
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 84, Legends va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Ervinas Minickas.
  • 183 Minuto 90 (Gol por la derecha): Al 90 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Legends augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Răzvan Pop es rifés el porter i marqués el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Al minut 8 de partit, Anders Zetterblom quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Khariton Zazaev que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Pavle Aksentijević de Legends va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 38 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 242 Minuto 71 (Ocasión de contra por la izquierda): El Legends va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 71, però en Pavle Aksentijević va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Wael El Wakkad.
  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Anders Zetterblom de Legends va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.