Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729401440

Liga 729401440 Información oficial sobre el partido 729401440 en Hattrick

28.04.2024 20:00:00

Rozpacz Alineación oficial del equipo 'Rozpacz' en el partido 0 - 5 Royal Bolle FC Alineación oficial del equipo 'Royal Bolle FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Rozpacz Alineación oficial del equipo 'Rozpacz' en el partido 0 - 9 Royal Bolle FC Alineación oficial del equipo 'Royal Bolle FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rozpacz

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 21 (Ocasión evento especial córner peinado): Herman van Kuppeveld hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Wiljo Hölsgens havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Thijmen Voordewind de Rozpacz va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 36 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36 de partit, Thijmen Voordewind de Rozpacz va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Royal Bolle FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 29 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 29, quan Heinrich Klingenbeck va posar els visitants Royal per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Al minut 49 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Jurrien Kosto va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 183 Minuto 63 (Gol por la derecha): Timotheus Boschman va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 182 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 66 de partit va donar a Royal l'avantatge per 0 - 4. Vurnon Molema en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70, Timotheus Boschman va augmentar l'avantatge de Royal a 0 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 4 (Ocasión de falta): Juris Vilkončius va xutar magistralment una falta al minut 4 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 237 Minuto 13 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Heinrich Klingenbeck va fer al minut 13 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Juris Vilkončius, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 283 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Yulian Buitenkamp, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Yulian Buitenkamp va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.