Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729398174

Liga 729398174 Información oficial sobre el partido 729398174 en Hattrick

31.03.2024 20:00:00

FC Fraudeurs Alineación oficial del equipo 'FC Fraudeurs' en el partido 0 - 7 Dennis' Boy's Alineación oficial del equipo 'Dennis' Boy's' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
FC Fraudeurs Alineación oficial del equipo 'FC Fraudeurs' en el partido 0 - 9 Dennis' Boy's Alineación oficial del equipo 'Dennis' Boy's' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Fraudeurs

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 75 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Marco Potgieter va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Gertjan Campagne rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Justus Falix de Fraudeurs va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 52, Marco Potgieter de Fraudeurs va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Erdenne Bamberg de Fraudeurs es va emportar una amonestació al minut 81 per provocar un rival.

Dennis' Boy's

Goles Goles

  • 174 Minuto 6 (Gol de penalti): En Erwin Pirotte va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 6. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 181 Minuto 16 (Gol por el centro): Erwin Pirotte de Dennis va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 16. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Victorien Guenin va augmentar l'avantatge de Dennis a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 48 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 48, Dennis va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Sakis Dimakakis.
  • 183 Minuto 82 (Gol por la derecha): Al minut 82, Dennis va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Sakis Dimakakis, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Gérard Fritz de Dennis l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 6 al minut 83 de partit.
  • 182 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Milan Zekić va aprofitar un error defensiu al minut 87, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 7 al marcador per a Dennis.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 17 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Dennis a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Milan Zekić va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 283 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Després de 56 minuts, Sakis Dimakakis va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Govert Steenge va estar atent i va desviar la pilota a córner.