Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729390600

Liga 729390600 Información oficial sobre el partido 729390600 en Hattrick

10.03.2024 20:00:00

FC WarriorZ Alineación oficial del equipo 'FC WarriorZ' en el partido 6 - 0 EBK DIE HARDS Alineación oficial del equipo 'EBK DIE HARDS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
FC WarriorZ Alineación oficial del equipo 'FC WarriorZ' en el partido 7 - 0 EBK DIE HARDS Alineación oficial del equipo 'EBK DIE HARDS' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC WarriorZ

Goles Goles

  • 131 Minuto 17 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de WarriorZ va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Yiorgakis Kostopoulos progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de WarriorZ pel centre va donar un gran resultat: el gol de Marcel Haręża va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 29 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan WarriorZ va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Gianluigi Bua des de dins de l'àrea.
  • 134 Minuto 76 (Gol de penalti): WarriorZ va obtenir un penal al minut 76, que va llançar a la perfecció Yiorgakis Kostopoulos. 5 - 0 a favor dels locals.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de WarriorZ a 6 - 0. Henryk Granek va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Bakhtyar Amanzadeh una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 2, però una magnífica aturada de Rijk van Delden va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet José Francisco Iñiguez Lafuente va estar a punt de sentenciar el partit al minut 62, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79, Henryk Granek gairebé va marcar per a WarriorZ des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Rijk van Delden al minut 84 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ya'goob Al-Uzairy va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

EBK DIE HARDS

Goles Goles

  • 109 Minuto 2 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 2 minuts Robert Pawirodikromo es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Bakhtyar Amanzadeh que d'un gran xut va marcar per a WarriorZ el 1 - 0.