Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729388773

Liga 729388773 Información oficial sobre el partido 729388773 en Hattrick

14.04.2024 20:00:00

FC Soesterduinpan Alineación oficial del equipo 'FC Soesterduinpan' en el partido 3 - 1 UFC Overvecht-Noord Alineación oficial del equipo 'UFC Overvecht-Noord' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Soesterduinpan Alineación oficial del equipo 'FC Soesterduinpan' en el partido 3 - 0 UFC Overvecht-Noord Alineación oficial del equipo 'UFC Overvecht-Noord' en el partido
Tiene un resultado normal 3.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Soesterduinpan

Goles Goles

  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): Passats 24 minuts, Dafydd Friedhoff, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Soesterduinpan es posava per davant!
  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 65 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Soesterduinpan. A fi d'aconseguir el 2 - 1, van tocar-la en curt per tal que Klaas Geunens xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Al minut 85, Soesterduinpan va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Sofiany Ouraga, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 13 (Ocasión de falta): Al minut 13, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Al minut 69 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Dafydd Friedhoff de Soesterduinpan va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Moreno Sollini va estar a punt de sentenciar el partit al minut 80, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kalle Norrgård de Soesterduinpan va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

UFC Overvecht-Noord

Goles Goles

  • 163 Minuto 30 (Gol por la derecha): Al minut 30 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Danklef Rohmann que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 5 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Sascha Suhl gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Overvecht-Noord que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Adrian Cazamir, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Al minut 20 de partit, Danklef Rohmann quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Overvecht-Noord sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Ivan Basov, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 70 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 262 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 75, en un 1 contra 1 amb el porter, però Leonard Robert va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Ivan Basov des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 81 (Tarjeta roja directa): Al minut 81 en Johnnie Mian va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.