Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729382050

Liga 729382050 Información oficial sobre el partido 729382050 en Hattrick

07.04.2024 20:00:00

SV MEPPENER KNOALSTERS Alineación oficial del equipo 'SV MEPPENER KNOALSTERS' en el partido 3 - 3 De van der lindens Alineación oficial del equipo 'De van der lindens' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SV MEPPENER KNOALSTERS Alineación oficial del equipo 'SV MEPPENER KNOALSTERS' en el partido 2 - 1 De van der lindens Alineación oficial del equipo 'De van der lindens' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,8 % 1,7 % 14,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SV MEPPENER KNOALSTERS

Goles Goles

  • 111 Minuto 30 (Gol por el centro): Jérémy Lubert s'emportà una gran ovació del públic local al minut 30, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Kopano Tshireletso va donar a KNOALSTERS un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 121 Minuto 60 (Gol por el centro): Al minut 60 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Steve Sparling ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, KNOALSTERS es posava per davant 3 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 18 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Stefan Piper haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a KNOALSTERS al minut 18.
  • 223 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): KNOALSTERS per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 55, quan Diederik Exel va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 77 quan Kopano Tshireletso de KNOALSTERS gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72, Jérémy Lubert de KNOALSTERS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

De van der lindens

Goles Goles

  • 173 Minuto 20 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 20, quan Tilbert Waggerl va posar els visitants Vdl per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 161 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 en José Afonso Cabrobó va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 161 Minuto 79 (Gol por el centro): Vdl van aconseguir igualar el partit a 3 - 3 al minut 79, quan Tilbert Waggerl va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Vdl va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Stefan Piper es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 272 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al minut 54, un refús desafortunat de Rafał Car, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Tilbert Waggerl no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 56 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Mathis Dehais ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 263 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Arnoud Tack quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.