Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729381561

Liga 729381561 Información oficial sobre el partido 729381561 en Hattrick

05.05.2024 20:00:00

Fc Intruder Alineación oficial del equipo 'Fc Intruder' en el partido 3 - 1 Fc Musical Alineación oficial del equipo 'Fc Musical' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fc Intruder Alineación oficial del equipo 'Fc Intruder' en el partido 2 - 0 Fc Musical Alineación oficial del equipo 'Fc Musical' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,0 % 0,1 % 3,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc Intruder

Goles Goles

  • 123 Minuto 44 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 44 gràcies a la jugada de Bernhard Grasser, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 121 Minuto 56 (Gol por el centro): Al minut 56 els aficionats van embogir quan en Ludovic Aubrée va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Intruder.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Intruder per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 17, quan Lucian Moina va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32 es va veure una gran oportunitat per a Intruder per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Florinel Muntean, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Hermann Brucic va estar a punt d'acabar en gol al minut 39, però el porter visitant Konrad Pakos va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Bernhard Grasser. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 55, Florinel Muntean de Intruder va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Fc Musical

Goles Goles

  • 119 Minuto 47 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Micha Bachmann sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Jaume Bonadona que, efectivament, va fer pujar el 1 - 1!
  • 125 Minuto 77 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebuig desafortunat de Aníbal Nunes Faria va acabar amb la pilota dins la seva pròpia porteria, posant el 3 - 1 al minut 77.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 33 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Musical sortien al contraatac. La falta llançada per Micha Bachmann va sortir força alta sense massa perill.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Musical va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jaume Bonadona va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José Jesús Urizar Bayo de Musical va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 43 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En José Jesús Urizar Bayo es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jaume Bonadona de Musical va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.