Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729381537

Liga 729381537 Información oficial sobre el partido 729381537 en Hattrick

24.03.2024 20:00:00

Fc Musical Alineación oficial del equipo 'Fc Musical' en el partido 2 - 3 SC Westereen Alineación oficial del equipo 'SC Westereen ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Fc Musical Alineación oficial del equipo 'Fc Musical' en el partido 1 - 6 SC Westereen Alineación oficial del equipo 'SC Westereen ' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc Musical

Goles Goles

  • 111 Minuto 38 (Gol por el centro): Justin Perin s'emportà una gran ovació del públic local al minut 38, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 113 Minuto 79 (Gol por la derecha): Els jugadors del Musical amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 79, deixant Abdus-Salam Khan en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 20 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del SCW. La jugada d'estratègia del Musical per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Otto Calame va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 220 Minuto 51 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 51 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Krzysztof Bylica va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 235 Minuto 73 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Abdus-Salam Khan gairebé marca per a Musical al minut 73 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Abdus-Salam Khan de Musical va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

SC Westereen

Goles Goles

  • 173 Minuto 35 (Gol por la derecha): El jugador de SCW Lajos Pajtlingerov va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 35 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 171 Minuto 78 (Gol por el centro): Amb 78 minuts jugats, Fedor Garben de SCW va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 172 Minuto 90 (Gol por la izquierda): SCW va aconseguir l'avantatge de 2 - 3 al minut 90. Aad Bannier va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Aad Bannier va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Konrad Pakos, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 239 Minuto 36 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Derek Lopes va deixar a Maxim Jongeneel assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 34, Lajos Pajtlingerov de SCW va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.