Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729381529

Liga 729381529 Información oficial sobre el partido 729381529 en Hattrick

03.03.2024 20:00:00

SC Westereen Alineación oficial del equipo 'SC Westereen ' en el partido 5 - 1 Zeist United Alineación oficial del equipo 'Zeist United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
SC Westereen Alineación oficial del equipo 'SC Westereen ' en el partido 7 - 0 Zeist United Alineación oficial del equipo 'Zeist United' en el partido
Tiene mala suerte 6.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SC Westereen

Goles Goles

  • 119 Minuto 35 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Rini Gerdez va treure un córner llarg cap al segon pal que en Aad Bannier, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.
  • 132 Minuto 42 (Gol por la izquierda): SCW va augmentar la diferència quan Alberto Tamayo Arce no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): En Aad Bannier va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 133 Minuto 63 (Gol por la derecha): Oldrich Peplinsky va incrementar l'avantatge de SCW amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Derek Lopes es va introduir dins la defensa central al minut 78, i va aconseguir el 5 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): El SCW ho intentava per la dreta per mitjà de Derek Lopes, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Aad Bannier una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 76, però una magnífica aturada de Kaan Candaner va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Passaven 90 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Derek Lopes va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Oldrich Peplinsky de SCW amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Zeist United

Goles Goles

  • 185 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 84 minuts, el tirador de faltes del United va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Teodor Wühlisch, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 5 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Toni Fornaro va marcar al minut 16 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Asa Brightmore es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.