Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729381446

Liga 729381446 Información oficial sobre el partido 729381446 en Hattrick

28.04.2024 20:00:00

New All Stars Alineación oficial del equipo 'New All Stars' en el partido 0 - 0 Koios Kloosterzande Alineación oficial del equipo 'Koios Kloosterzande' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
New All Stars Alineación oficial del equipo 'New All Stars' en el partido 0 - 1 Koios Kloosterzande Alineación oficial del equipo 'Koios Kloosterzande' en el partido
Tiene un resultado normal 0.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,6 % 1,1 % 86,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

New All Stars

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 16 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Stars va anar a parar a la dreta de l'atac on en Diant Lisser, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Stars va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Alain Driesen va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Stars va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Alain Driesen, però el porter rival va fer una gran aturada.

Koios Kloosterzande

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Tjitze Vrieling va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Krystian den Rooijen, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 25, quan en Raul Rangel Paiva va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Kokl va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Krystian den Rooijen va desviar el xut final de Miel Marmelstein després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 218 Minuto 78 (Ocasión evento especial córner peinado): Tjitze Vrieling quasi marca en una jugada assajada de córner que Willem Cottaar havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.