Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729376786

Liga 729376786 Información oficial sobre el partido 729376786 en Hattrick

24.03.2024 20:00:00

Garuda Purmerend Alineación oficial del equipo 'Garuda Purmerend' en el partido 1 - 1 AFC Magere Hein Alineación oficial del equipo 'AFC Magere Hein' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Garuda Purmerend Alineación oficial del equipo 'Garuda Purmerend' en el partido 3 - 0 AFC Magere Hein Alineación oficial del equipo 'AFC Magere Hein' en el partido
Tiene mala suerte 2.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Garuda Purmerend

Goles Goles

  • 111 Minuto 81 (Gol por el centro): Passat el minut 81 de joc, Johar Wirentangun facilitava les coses al Garuda's amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Garuda's per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 8, quan Johar Wirentangun va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Eldon Gurning va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Garuda's se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): En Arbi Fingkrew va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 211 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Al minut 61 el Garuda's va posar setge sobre la defensa central visitant però en Johar Wirentangun no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Varley Ernst va estar a punt de marcar al minut 79 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 210 Minuto 80 (Ocasión de falta): Tommy Rachmad va llançar una falta directa al minut 80 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.
  • 223 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Al minut 82, Arbi Fingkrew arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

AFC Magere Hein

Goles Goles

  • 174 Minuto 13 (Gol de penalti): Fridrikas Sinicynas va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 13 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 48 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Quentin Boven va intentar anar-se'n per velocitat al minut 48 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fridrikas Sinicynas de Magere la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.