Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729373093

Liga 729373093 Información oficial sobre el partido 729373093 en Hattrick

07.04.2024 20:00:00

v.v. Stolwijk Alineación oficial del equipo 'v.v. Stolwijk' en el partido 3 - 0 Apeldoornse Aapjes Alineación oficial del equipo 'Apeldoornse Aapjes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
v.v. Stolwijk Alineación oficial del equipo 'v.v. Stolwijk' en el partido 5 - 0 Apeldoornse Aapjes Alineación oficial del equipo 'Apeldoornse Aapjes' en el partido
Tiene mala suerte 4.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

v.v. Stolwijk

Goles Goles

  • 122 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Stefano Santagostino de Stolwijk aconseguir un gol al minut 30 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32, Stolwijk va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Hubert Karner, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): Amb 36 minuts jugats, en Grégory Lebrun va augmentar l'avantatge de Stolwijk a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Stefano Santagostino. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Siraj Nizami una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 52, però una magnífica aturada de Emiliano Antognazza va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): En Kazim Rahib es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Hubert Karner, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 89 quan Stefano Santagostino de Stolwijk gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Boris Uzlov de Stolwijk la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Apeldoornse Aapjes

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Apeldoornse, l'equip va recuperar la pilota al minut 12 i va contraatacar. En Ben Flinkevleugel va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Apeldoornse va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Bilel Mikari, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Apeldoornse va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Radu Marc, però el porter rival va fer una gran aturada.