Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729366044

Liga 729366044 Información oficial sobre el partido 729366044 en Hattrick

28.04.2024 20:00:00

FC Citro Alineación oficial del equipo 'FC Citro' en el partido 5 - 2 Sporting Campo Grande Alineación oficial del equipo 'Sporting Campo Grande' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Citro Alineación oficial del equipo 'FC Citro' en el partido 2 - 1 Sporting Campo Grande Alineación oficial del equipo 'Sporting Campo Grande' en el partido
Tiene bastante suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
54,4 % 19,6 % 26,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Citro

Goles Goles

  • 142 Minuto 32 (Gol de contra por la izquierda): Reinder Grootswagers va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Citro i marcant el 1 - 1.
  • 120 Minuto 35 (Gol de falta): Una falta al minut 35 va provocar un lliure directe. Christiaan Postema el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 2 - 1, davant el deliri dels aficionats.
  • 116 Minuto 39 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Lorenzo Elderman va acabar en una passada genial cap al jugador de Citro Toni Kauhanen, que va marcar el 3 - 2.
  • 132 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Al minut 53, Citro va aconseguir el 4 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Toni Kauhanen, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): Amb 68 minuts jugats, en Christiaan Postema va augmentar l'avantatge de Citro a 5 - 2 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Passaven 40 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Alois Vorhauer va rematar alt.
  • 235 Minuto 67 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Reinder Grootswagers gairebé marca per a Citro al minut 67 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 207 Minuto 74 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Christiaan Postema va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Sporting Campo Grande

Goles Goles

  • 173 Minuto 23 (Gol por la derecha): Al minut 23 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Orlando Candeias que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 163 Minuto 37 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 37. L'anotador per Sporting va ser Jan-Peter Wesseling, que així va deixar el marcador en 2 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Federico Mandujano de Sporting va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 514 Minuto 41 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Orlando Candeias després que el jugador de Sporting li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 513 Minuto 70 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Federico Mandujano va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.