Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729359866

Liga 729359866 Información oficial sobre el partido 729359866 en Hattrick

24.03.2024 20:00:00

Goddelijk Wit Alineación oficial del equipo 'Goddelijk Wit' en el partido 1 - 1 FC Hetseklets Alineación oficial del equipo 'FC Hetseklets' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Goddelijk Wit Alineación oficial del equipo 'Goddelijk Wit' en el partido 2 - 0 FC Hetseklets Alineación oficial del equipo 'FC Hetseklets' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Goddelijk Wit

Goles Goles

  • 111 Minuto 78 (Gol por el centro): Passat el minut 78 de joc, Mauro Sassetti facilitava les coses al Goddelijk amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Goddelijk va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Milo Zwartjes, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Milo Zwartjes va estar a punt d'avançar els locals al minut 44 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Francesco Marzocchi del Goddelijk ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Moussa Rahou va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Goddelijk se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 237 Minuto 85 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Francesco Marzocchi no va ser aprofitada per en Urs Schwald que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 223 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Al minut 87 es va veure una gran oportunitat per a Goddelijk per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Przemysław Dymowski, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

FC Hetseklets

Goles Goles

  • 143 Minuto 65 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Hetseklets eren letals, i Vito Nassano va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 1 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Vito Nassano va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Hetseklets que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 240 Minuto 42 (Ocasión de contra de falta): Hetseklets va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Yiorgos Chitras va anar a parar a les mans del porter.
  • 240 Minuto 84 (Ocasión de contra de falta): Hetseklets van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 84 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Ingemar van der Vinne no va ser gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Willem Compagner de Hetseklets va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Matthieu Moulin.
  • 513 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Matthieu Moulin es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.
  • 513 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Willem Compagner de Hetseklets va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".