Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729359857

Liga 729359857 Información oficial sobre el partido 729359857 en Hattrick

10.03.2024 20:00:00

Goddelijk Wit Alineación oficial del equipo 'Goddelijk Wit' en el partido 4 - 0 FC altijd te laat Alineación oficial del equipo 'FC altijd te laat' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Goddelijk Wit Alineación oficial del equipo 'Goddelijk Wit' en el partido 2 - 0 FC altijd te laat Alineación oficial del equipo 'FC altijd te laat' en el partido
Tiene suerte 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Goddelijk Wit

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): Goddelijk va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 25 Urs Schwald va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 138 Minuto 29 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Przemysław Dymowski la va rematar Urs Schwald amb una magnífica volea que va fer pujar per a Goddelijk el 2 - 0.
  • 118 Minuto 56 (Gol evento especial córner peinado): Goddelijk va aconseguir el 3 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Milo Zwartjes, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Lovro Čekol que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Goddelijk pel centre va donar un gran resultat: el gol de Moussa Rahou va posar el 4 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Goddelijk va estar a punt de posar-se per davant al minut 2 però Edvaldas Tručiliauskas va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Goddelijk va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 21 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ralph Luppe ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Edvaldas Tručiliauskas va estar a punt de sentenciar el partit al minut 67, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

FC altijd te laat

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 3 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Basílio Guerreiro Sousa, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 286 Minuto 22 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 22, un contraatac del altijd no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Manlio Monticone perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de altijd va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ignas Doornenbal va sortir per sobre el travesser.