Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729357870

Liga 729357870 Información oficial sobre el partido 729357870 en Hattrick

28.04.2024 20:00:00

hoge ballen FC Alineación oficial del equipo 'hoge ballen FC' en el partido 1 - 3 eastwoods eleven Alineación oficial del equipo 'eastwoods eleven' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
hoge ballen FC Alineación oficial del equipo 'hoge ballen FC' en el partido 1 - 2 eastwoods eleven Alineación oficial del equipo 'eastwoods eleven' en el partido
Tiene un resultado normal 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,7 % 18,0 % 56,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

hoge ballen FC

Goles Goles

  • 139 Minuto 69 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de HBFC Alay Mirlan Uulu va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. João Viana Neves va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 1 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Arthur Roland va estar a punt de marcar al minut 25 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 216 Minuto 32 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Dilaver Çulaj va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Ghislain Fablet, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 213 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Després de 33 minuts, Arthur Roland va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 211 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Alay Mirlan Uulu hauria d'haver estat gol al minut 36 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 239 Minuto 50 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Ghislain Fablet va ridiculitzar a en João Viana Neves amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 203 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): En Mustafa Daltaban no oblidarà el que li va passar durant el minut 83. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ilcho Tashev.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Arthur Roland de HBFC va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

eastwoods eleven

Goles Goles

  • 173 Minuto 15 (Gol por la derecha): Al minut 15 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Antonel Drenea que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 184 Minuto 41 (Gol de penalti): Al minut 41 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de eastwoods, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Ajagbe Kougbeadjo va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.
  • 137 Minuto 68 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 68 en Bachana Aslanashvili va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en João Viana Neves podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 0 - 3 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Evan Widerström quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Gasparas Bulakas, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47 de partit, Ariunbold Dojoodorj va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71 Gasparas Bulakas va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Viv Daniel, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Evan Widerström de eastwoods va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.