Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729354508

Liga 729354508 Información oficial sobre el partido 729354508 en Hattrick

28.04.2024 20:00:00

THE HAGUE SUPER EAGLES Alineación oficial del equipo 'THE HAGUE SUPER EAGLES' en el partido 1 - 3 FB Athletic Alineación oficial del equipo 'FB Athletic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
THE HAGUE SUPER EAGLES Alineación oficial del equipo 'THE HAGUE SUPER EAGLES' en el partido 3 - 1 FB Athletic Alineación oficial del equipo 'FB Athletic' en el partido
Tiene mala suerte 2.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,5 % 3,9 % 18,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

THE HAGUE SUPER EAGLES

Goles Goles

  • 101 Minuto 74 (Gol por el centro): Werner 'der Hammer' Lose de EAGLES va demostrar les seves habilitats al minut 74 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 15 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Oliver 'Die Tormaschine' Liebmann es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 15, però el porter va aturar el seu xut.
  • 201 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Jacques 'The Mad Man' Wellerdieck no va entrar per centímetres.
  • 202 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al 35, Bonifacy 'Polish Eagle' Zarzecki hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Tierry Bouchard. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 200 Minuto 57 (Ocasión de falta): EAGLES va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 57, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 200 Minuto 72 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 72 amb una falta ben llançada per en Sebastian 'Wing wizard' Paszke, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.

FB Athletic

Goles Goles

  • 116 Minuto 7 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 7, en Juan Luis Romero Guerrero del FBA va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Henry Bassey que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 21 (Gol por la derecha): Al minut 21, FBA va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Henry Bassey, amb un xut sec des de la dreta.
  • 115 Minuto 28 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Robyn 'De Rooie' Hoogterp no va poder aturar Henry Bassey de FBA, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 28 el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Costel Dragomir va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.