Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729354233

Liga 729354233 Información oficial sobre el partido 729354233 en Hattrick

05.05.2024 20:00:00

V.V. Randje Buitenspel Alineación oficial del equipo 'V.V. Randje Buitenspel' en el partido 6 - 1 Gauloises utd Alineación oficial del equipo 'Gauloises utd' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
V.V. Randje Buitenspel Alineación oficial del equipo 'V.V. Randje Buitenspel' en el partido 2 - 0 Gauloises utd Alineación oficial del equipo 'Gauloises utd' en el partido
Tiene mucha potra 2.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

V.V. Randje Buitenspel

Goles Goles

  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Samet Tolun de Buitenspel aconseguir un gol al minut 22 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 119 Minuto 33 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Buitenspel va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Abdulsaboor Jawad Al-Shukaily va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 0.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Buitenspel va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Samet Tolun progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): En George Beerten de Buitenspel va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Buitenspel pel centre va donar un gran resultat: el gol de George Beerten va posar el 5 - 1 al marcador.
  • 134 Minuto 79 (Gol de penalti): Buitenspel va obtenir un penal al minut 79, que va llançar a la perfecció Shabaan Abd El Aziz. 6 - 1 a favor dels locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Wilibrord Quaedvlieg de Buitenspel es va guanyar la targeta groga merescudament.

Gauloises utd

Goles Goles

  • 139 Minuto 60 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Göran Bernhardsson va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Abdulsaboor Jawad Al-Shukaily per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 3 - 1