Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729352990

Liga 729352990 Información oficial sobre el partido 729352990 en Hattrick

14.04.2024 20:00:00

degoden Alineación oficial del equipo 'degoden' en el partido 2 - 1 MHC Daring Alineación oficial del equipo 'MHC Daring' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
degoden Alineación oficial del equipo 'degoden' en el partido 3 - 0 MHC Daring Alineación oficial del equipo 'MHC Daring' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

degoden

Goles Goles

  • 112 Minuto 74 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Rudolf Stamać va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 74.
  • 122 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Luke van Benthem de degoden aconseguir un gol al minut 78 que posava per davant els locals: 2 - 1.

MHC Daring

Goles Goles

  • 142 Minuto 32 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 32 minuts quan Txema Castelldasens va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 1 per a Daring.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Leonel Pumayauli de Daring, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 6, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 218 Minuto 30 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Daring Aarne Stolovits quasi marca al minut 30 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Shaun Metaxas l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 286 Minuto 53 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 53, un contraatac del Daring no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Moussa Mbathie perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Daring, l'equip va recuperar la pilota al minut 59 i va contraatacar. En Tião Borges va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.