Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729350301

Liga 729350301 Información oficial sobre el partido 729350301 en Hattrick

14.04.2024 20:00:00

SKAnatics Alineación oficial del equipo 'SKAnatics' en el partido 1 - 1 koffieleuten Alineación oficial del equipo 'koffieleuten' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
SKAnatics Alineación oficial del equipo 'SKAnatics' en el partido 0 - 4 koffieleuten Alineación oficial del equipo 'koffieleuten' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SKAnatics

Goles Goles

  • 121 Minuto 79 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Benny Davidson, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del SNS se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 79.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Enrique Udaeta del SNS ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 218 Minuto 68 (Ocasión evento especial córner peinado): Éder Pagodeiro hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Marco van Basten havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

koffieleuten

Goles Goles

  • 161 Minuto 82 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 82 minuts Peter Karreman va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del koffieleuten que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Tinus Van Dongen, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 285 Minuto 11 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Tinus Van Dongen, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Benjamin Tempelman va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Árpád Aradi, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Benjamin Tempelman va marcar al minut 20 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Al minut 55, un refús desafortunat de Árpád Aradi, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Lester Bieze no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Es duien 85 minuts de partit jugats quan Benjamin Tempelman va estar a punt de posar per davant a koffieleuten amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Árpád Aradi va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Rafael Ramones es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.