Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729349740

Liga 729349740 Información oficial sobre el partido 729349740 en Hattrick

14.04.2024 20:00:00

Chaos in het Bestuur Alineación oficial del equipo 'Chaos in het Bestuur' en el partido 2 - 6 Steefs Angels Alineación oficial del equipo 'Steefs Angels' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Chaos in het Bestuur Alineación oficial del equipo 'Chaos in het Bestuur' en el partido 1 - 8 Steefs Angels Alineación oficial del equipo 'Steefs Angels' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,2 % 0,1 % 97,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chaos in het Bestuur

Goles Goles

  • 101 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77, Erben Dekkers es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 5, reduint la distància pels locals.
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 80 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de C.I.H.B.. A fi d'aconseguir el 2 - 6, van tocar-la en curt per tal que Jop Drop xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): En Kurt Zwinkels de C.I.H.B. va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Michael Kelderman de C.I.H.B. la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Steefs Angels

Goles Goles

  • 135 Minuto 13 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Karsten Slagter va demostrar la seva experiència quan al minut 13 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 0 - 1. És un murri!
  • 181 Minuto 22 (Gol por el centro): Karsten Slagter va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 22, i va fer pujar el 0 - 2 per a Steefs.
  • 181 Minuto 24 (Gol por el centro): Oscar Van Thielen de Steefs va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 24. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Joachim Zemlicka, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 63 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Olio Meabeantsorena de Steefs l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 63 de partit.
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Steefs van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Clémence Onghena va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 6 pujava al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Karsten Slagter de Steefs amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.