Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729349702

Liga 729349702 Información oficial sobre el partido 729349702 en Hattrick

12.05.2024 20:00:00

Vondelpark Palace Alineación oficial del equipo 'Vondelpark Palace' en el partido 2 - 0 Rapid Wynja Alineación oficial del equipo 'Rapid Wynja' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Vondelpark Palace Alineación oficial del equipo 'Vondelpark Palace' en el partido 0 - 1 Rapid Wynja Alineación oficial del equipo 'Rapid Wynja' en el partido
Tiene suerte 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,9 % 0,1 % 96,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vondelpark Palace

Goles Goles

  • 124 Minuto 21 (Gol de penalti): Vondelpark va posar-se per davant 1 - 0 al minut 21, quan Ömer Azadi va llançar una pena màxima perfectament.
  • 142 Minuto 71 (Gol de contra por la izquierda): En Rickert Hart Nibbrig va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 3 (Ocasión de contra por la derecha): Vondelpark van sortir al contraatac amb encert al minut 3, però Alessandro Angelicchio no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 51 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Vondelpark van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Yonathan van Bruchem va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 61 (Ocasión de contra por la izquierda): Vondelpark van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 61, però el xut de Arjen Dubbeldam des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Yonathan van Bruchem de Vondelpark es va guanyar la targeta groga merescudament.

Rapid Wynja

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Rudolf Rochefort ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 261 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Rapid va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Ricardo Hazas es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 60 (Ocasión por el centro): En Rudolf Rochefort al minut 60 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 262 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 70, en un 1 contra 1 amb el porter, però Chong Yeow Ming va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Kerian Bertrand des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 14, Rudolf Rochefort de Rapid va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.