Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729346445

Liga 729346445 Información oficial sobre el partido 729346445 en Hattrick

28.04.2024 20:00:00

Dss Biersteker 3 Alineación oficial del equipo 'Dss Biersteker 3' en el partido 4 - 0 Ouwe United Alineación oficial del equipo 'Ouwe United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Dss Biersteker 3 Alineación oficial del equipo 'Dss Biersteker 3' en el partido 3 - 2 Ouwe United Alineación oficial del equipo 'Ouwe United' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,1 % 5,0 % 19,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dss Biersteker 3

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Pietro Vasile, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Biersteker se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 22.
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Adrian Simion es va introduir dins la defensa central al minut 25, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): En Levent Aygün va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan Biersteker va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Mustafa Ali Sümerer des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 10 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Biersteker sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Adrian Simion, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 10 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Walter Roberto va estar a punt de sentenciar el partit al minut 79, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Passaven 90 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Kenan Memić va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Manuel Bramuzzo de Biersteker va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Manuel Bramuzzo de Biersteker per doble groga al minut 78.

Ouwe United

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): En Valentin Apostolescu va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Es duien 9 minuts de partit jugats quan Abdelouadoud 'Appie' Domani va estar a punt de posar per davant a Ouwe amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Roland Gruber va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Valentin Apostolescu va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Roland Gruber, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 253 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 47 en Abdelouadoud 'Appie' Domani va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Roland Gruber va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 251 Minuto 67 (Ocasión por el centro): En Torgny Lövsten va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Pere Tort.
  • 235 Minuto 82 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Abdelouadoud 'Appie' Domani va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Saghit Javaa de Ouwe amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.