Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729326212

Liga 729326212 Información oficial sobre el partido 729326212 en Hattrick

31.03.2024 19:30:00

Iceland Stríðsmenn Alineación oficial del equipo 'Iceland Stríðsmenn' en el partido 3 - 1 Íngólfshöfði Alineación oficial del equipo 'Íngólfshöfði' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Iceland Stríðsmenn Alineación oficial del equipo 'Iceland Stríðsmenn' en el partido 2 - 0 Íngólfshöfði Alineación oficial del equipo 'Íngólfshöfði' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,6 % 0,2 % 6,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Iceland Stríðsmenn

Goles Goles

  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): Al minut 19 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Leifur Áslaugsson ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Stríðsmenn es posava per davant 1 a 0.
  • 130 Minuto 20 (Gol de falta): Sólmundur Oliversson va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 20 que va ampliar l'avantatge pels locals: 2 - 0.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): Stríðsmenn va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Guðbergur Þorbjörnsson va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 81 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Bessi Pálsson no va ser aprofitada per en Peter Kristjánsson que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Guðbergur Þorbjörnsson.

Íngólfshöfði

Goles Goles

  • 153 Minuto 78 (Gol por la derecha): Íngólfshöfði van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 78 quan Hallur Friðriksson sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 9 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Hlini Friðriksson va fer una magnífica centrada, però la rematada de Hallur Friðriksson va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Íngólfshöfði va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Hallur Friðriksson, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.