Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729326008

Liga 729326008 Información oficial sobre el partido 729326008 en Hattrick

05.05.2024 19:30:00

Goofy Goober Rock FC Alineación oficial del equipo 'Goofy Goober Rock FC' en el partido 0 - 5 Champions of Nadodd Alineación oficial del equipo 'Champions of Nadodd' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Goofy Goober Rock FC Alineación oficial del equipo 'Goofy Goober Rock FC' en el partido 0 - 9 Champions of Nadodd Alineación oficial del equipo 'Champions of Nadodd' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Goofy Goober Rock FC

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Goober per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 2, quan Ingólfur Torfason va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): Goober van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 37, però el xut de Bernharð Veturliðason des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 203 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): En Sveinn Haraldsson de Goober va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Goober va anar a parar a la dreta de l'atac on en Guðlaugur Kristjánsson, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Champions of Nadodd

Goles Goles

  • 173 Minuto 9 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 9, quan Fabien Chassang va posar els visitants Champs per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Al minut 28 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Gunnar Ingi Snorrason va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 183 Minuto 58 (Gol por la derecha): Aleksander Strøm va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 183 Minuto 81 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 81, Champs va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Frank Ágústsson.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 83 de partit va donar a Champs l'avantatge per 0 - 5. Aleksander Strøm en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Fabien Chassang. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Al minut 42 de partit, Frank Ágústsson va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Anton Dodson quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Búi Ingimarsson, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Raúl Obando després de 85 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Búi Ingimarsson va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Kjell Hundåla de Champs es va guanyar la targeta groga merescudament.