Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729325655

Liga 729325655 Información oficial sobre el partido 729325655 en Hattrick

31.03.2024 19:30:00

Calderon Team Alineación oficial del equipo 'Calderon Team' en el partido 2 - 6 Llevant Islanders Alineación oficial del equipo 'Llevant Islanders' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Calderon Team Alineación oficial del equipo 'Calderon Team' en el partido 1 - 4 Llevant Islanders Alineación oficial del equipo 'Llevant Islanders' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,6 % 1,1 % 86,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Calderon Team

Goles Goles

  • 118 Minuto 55 (Gol evento especial córner peinado): Jóhann Oddkelsson va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Calderon, Dave Bannerman, que va marcar, sense saber com, el 1 - 5.
  • 107 Minuto 65 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): El jugador de Calderon Wiesław Wesołowski va anotar el 2 - 6 amb un xut impressionant des de 50 metres, que va entrar per l'escaire... quina gardela!

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Després de 16 minuts, 任 (Yam) 信源 (Xinyuan) va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Valsteinn Rúnarsson de Calderon amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Llevant Islanders

Goles Goles

  • 172 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Passats 6 minuts de partit, Islanders es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Skorri Hrafnkelsson es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Ignazio Biavia va aprofitar un error defensiu al minut 30, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Islanders.
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): Ignazio Biavia de Islanders va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 41. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 50 (Gol por el centro): Al minut 50, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Sylvain Wognum va augmentar l'avantatge de Islanders a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 142 Minuto 54 (Gol de contra por la izquierda): Stefán Hugason va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Islanders i marcant el 0 - 5.
  • 182 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Al minut 56, els visitants es van col·locar 1 - 6 per sobre quan Stefán Hugason va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Islanders quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Ingvar Magnússon va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.