Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729323881

Liga 729323881 Información oficial sobre el partido 729323881 en Hattrick

05.05.2024 19:30:00

IIRRO CLUB Alineación oficial del equipo 'IIRRO CLUB' en el partido 3 - 2 Rós fjöll Alineación oficial del equipo 'Rós fjöll' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
IIRRO CLUB Alineación oficial del equipo 'IIRRO CLUB' en el partido 2 - 0 Rós fjöll Alineación oficial del equipo 'Rós fjöll' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

IIRRO CLUB

Goles Goles

  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): Amb 40 minuts jugats, en Borgþór Þrándsson va augmentar l'avantatge de IIRRO a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 121 Minuto 81 (Gol por el centro): Kristoffer Celander va donar a IIRRO un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Borgþór Þrándsson. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82, Herbert Hemmer gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Stígur Tumason va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Rós fjöll

Goles Goles

  • 109 Minuto 32 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Niko Štimac va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Cumali Dönük va aprofitar el regal, anotant el 1 - 0.
  • 106 Minuto 56 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 56 minuts, Niko Štimac va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 2 - 1.
  • 164 Minuto 63 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 63 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de fjöll. Frédéric Seigneur el va llançar amb força i precisió. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): En Niko Štimac va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 215 Minuto 39 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Markko Ööbik va superar els defenses rivals per velocitat al minut 39 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jirko Nikander de fjöll va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Elvar Emilsson de fjöll es va guanyar la targeta groga merescudament.