Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729321687

Liga 729321687 Información oficial sobre el partido 729321687 en Hattrick

28.04.2024 19:30:00

Naddodd FC Alineación oficial del equipo 'Naddodd FC' en el partido 0 - 4 FC Sugar Tits Alineación oficial del equipo 'FC Sugar Tits' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Naddodd FC Alineación oficial del equipo 'Naddodd FC' en el partido 0 - 1 FC Sugar Tits Alineación oficial del equipo 'FC Sugar Tits' en el partido
Tiene un resultado normal 0.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,1 % 0,5 % 90,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Naddodd FC

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Smári Bjarnhéðinsson va estar a punt d'acabar en gol al minut 12, però el porter visitant Osvaldo 'Borracho' Veiro va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 22 per blocar una centrada d'en Miika Hammar va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Naddodd.
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Naddodd sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Per-Arne Eskeland, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 79 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 202 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Naddodd va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 81 que Osvaldo 'Borracho' Veiro no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

FC Sugar Tits

Goles Goles

  • 138 Minuto 27 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Sigismondo Romanin la va rematar Nativ Nisanov amb una magnífica volea que va fer pujar per a Sugar el 0 - 1.
  • 184 Minuto 30 (Gol de penalti): Passaven 30 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Sigismondo Romanin va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31, Mario Torriani va augmentar l'avantatge de Sugar a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 185 Minuto 54 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Sugar van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Waldemar Buca va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Mario Torriani al minut 49, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nativ Nisanov de Sugar va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 67 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Nativ Nisanov va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.