Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729321673

Liga 729321673 Información oficial sobre el partido 729321673 en Hattrick

31.03.2024 19:30:00

Hetjur Borgarvirkis Alineación oficial del equipo 'Hetjur Borgarvirkis' en el partido 4 - 3 Wasted Potential Alineación oficial del equipo 'Wasted Potential' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Hetjur Borgarvirkis Alineación oficial del equipo 'Hetjur Borgarvirkis' en el partido 6 - 1 Wasted Potential Alineación oficial del equipo 'Wasted Potential' en el partido
Tiene mala suerte 5.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,7 % 0,1 % 4,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hetjur Borgarvirkis

Goles Goles

  • 113 Minuto 52 (Gol por la derecha): Al minut 52, Borgarvirkis aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Össur Filippusson va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 111 Minuto 72 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Brandur Ingvason va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Borgarvirkis empatava el partit, 2 a 2, al minut 72.
  • 111 Minuto 86 (Gol por el centro): Höskuldur Rúnarsson s'emportà una gran ovació del públic local al minut 86, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 3 - 3.
  • 121 Minuto 87 (Gol por el centro): Al minut 87 els aficionats van embogir quan en Ólafur Björn Árnason va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 4 - 3 a favor de Borgarvirkis.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 26 minuts, en Davíð Nóason no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 212 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Steinn Rúnarsson va estar a punt d'empatar per a Borgarvirkis quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Nicholas Tomas va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 223 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Borgarvirkis per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 87, quan Ólafur Björn Árnason va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Höskuldur Rúnarsson.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Steinn Rúnarsson de Borgarvirkis amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Wasted Potential

Goles Goles

  • 171 Minuto 17 (Gol por el centro): Amb 17 minuts jugats, Jan-Mikael Johansson de Potential va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 118 Minuto 65 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 65, el Potential va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Bertrand Antonia, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 2.
  • 171 Minuto 85 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Jósavin Arnarson que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Potential.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Einar Björnsson. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.