Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729321613

Liga 729321613 Información oficial sobre el partido 729321613 en Hattrick

17.03.2024 19:30:00

grænland Alineación oficial del equipo 'grænland' en el partido 6 - 1 FC.Furniz Alineación oficial del equipo 'FC.Furniz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
grænland Alineación oficial del equipo 'grænland' en el partido 5 - 1 FC.Furniz Alineación oficial del equipo 'FC.Furniz' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

grænland

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): grænland va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 22 Davon Deatherage va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Anthony Bergen, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a grænland.
  • 139 Minuto 49 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Kiljan Eiríksson van servir per superar a l'últim defensor, en Khaled Al-Sharafi. Tot va acabar amb el 3 - 0 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de grænland cantant "Kiljan Eiríksson selecció!"
  • 137 Minuto 57 (Gol evento especial extremo + rematador): Davon Deatherage va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 57 de joc. Rossano Decandia es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 4 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 186 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de grænland va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Marco Waiblingen.
  • 139 Minuto 79 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Kiljan Eiríksson! Un inimaginable dribbling sobre Khaled Al-Sharafi va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 6 - 1 per a grænland.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Kiljan Eiríksson va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

FC.Furniz

Goles Goles

  • 137 Minuto 74 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Einar Markþórsson va anar a parar al cap de Augustin 'Suker' Bajza que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a FC.Furniz el 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Wilhelm Colell va marcar al minut 16 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 251 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Ruca 'Eusébio' Manã va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Joaquín Manso Tabernero.
  • 251 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Augustin 'Suker' Bajza va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ruca 'Eusébio' Manã.