Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729321570

Liga 729321570 Información oficial sobre el partido 729321570 en Hattrick

07.04.2024 19:30:00

Cluj Vikings Alineación oficial del equipo 'Cluj Vikings' en el partido 2 - 2 FC LeeckerLeecker II Alineación oficial del equipo 'FC LeeckerLeecker II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cluj Vikings Alineación oficial del equipo 'Cluj Vikings' en el partido 2 - 1 FC LeeckerLeecker II Alineación oficial del equipo 'FC LeeckerLeecker II' en el partido
Tiene un resultado normal 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,3 % 0,3 % 7,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cluj Vikings

Goles Goles

  • 102 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Ingibergur 'Sleepy' Grétarsson de Vikings va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.
  • 113 Minuto 78 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Vikings una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Gísli 'Nice Guy' Hilmarsson, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 78.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ingibergur 'Sleepy' Grétarsson va estar a punt d'acabar en gol al minut 20, però el porter visitant Ignotas Sedekerskis va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 213 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Dumitru Oneci de Vikings va intentar batre la porteria rival al minut 28 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 203 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Ignotas Sedekerskis i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Vikings, però el xut de Hreinn 'Rock´n' Björnsson va sortir bastant desviat.
  • 215 Minuto 79 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Lodewijk de Fraipont va intentar anar-se'n per velocitat al minut 79 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 222 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 89 per blocar una centrada d'en Lodewijk de Fraipont va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Vikings.

FC LeeckerLeecker II

Goles Goles

  • 186 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Leecker II amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Pierre-Marie Dubernard, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 0 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 138 Minuto 64 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Rafn Indriðason la va rematar Elías Oddgeirsson amb una magnífica volea que va fer pujar per a Leecker II el 0 - 2.