Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729303032

Liga 729303032 Información oficial sobre el partido 729303032 en Hattrick

07.04.2024 19:15:00

Skemils F.C. Alineación oficial del equipo 'Skemils F.C.' en el partido 2 - 1 Red Arrows FC Alineación oficial del equipo 'Red Arrows FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Skemils F.C. Alineación oficial del equipo 'Skemils F.C.' en el partido 2 - 0 Red Arrows FC Alineación oficial del equipo 'Red Arrows FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Skemils F.C.

Goles Goles

  • 112 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Skemils s'esgargamellaven dempeus per esperonar Tichomír Tamáška que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 28 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 123 Minuto 70 (Gol por la derecha): Passats 70 minuts, İlyas Cin, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Skemils es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Skemils enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72, Claude Baumert gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Anastasis Villas va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Anastasis Villas al minut 80 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Tichomír Tamáška va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Claude Baumert, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Red Arrows FC

Goles Goles

  • 174 Minuto 9 (Gol de penalti): Quan passaven 9 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Arrows. En Bernardino Gallegos va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.