Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729303021

Liga 729303021 Información oficial sobre el partido 729303021 en Hattrick

17.03.2024 19:15:00

Paola Wolves Alineación oficial del equipo 'Paola Wolves' en el partido 1 - 2 raging bulls k Alineación oficial del equipo 'raging bulls k' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Paola Wolves Alineación oficial del equipo 'Paola Wolves' en el partido 1 - 0 raging bulls k Alineación oficial del equipo 'raging bulls k' en el partido
Tiene un resultado normal 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Paola Wolves

Goles Goles

  • 185 Minuto 12 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Yisrael Dego, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 25 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Tullio Pagliaro va rebre molts aplaudiments. Al minut 25 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jorge Poves de Wolves es va emportar una amonestació al minut 14 per provocar un rival.

raging bulls k

Goles Goles

  • 161 Minuto 49 (Gol por el centro): r b van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 49, quan Tomi Kanninen va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 173 Minuto 78 (Gol por la derecha): Al minut 78 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Alfred Kuffner que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): r b van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 77, però Mark Irabor va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.