Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729277056

Liga 729277056 Información oficial sobre el partido 729277056 en Hattrick

21.04.2024 18:30:00

Green_Stars Alineación oficial del equipo 'Green_Stars' en el partido 7 - 0 Brønshøj Wankers Alineación oficial del equipo 'Brønshøj Wankers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Green_Stars Alineación oficial del equipo 'Green_Stars' en el partido 6 - 0 Brønshøj Wankers Alineación oficial del equipo 'Brønshøj Wankers' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Green_Stars

Goles Goles

  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): El jugador Jukka Telkkinen de Green_Stars, després de 11 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 14 (Gol por la derecha): Green_Stars va aconseguir el 2 - 0 quan Charles-Antoine Eetesonne va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 24 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Green_Stars va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Charles-Antoine Eetesonne des de dins de l'àrea.
  • 139 Minuto 26 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Rafael Pasiego va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en David Gabonamong per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 4 - 0
  • 139 Minuto 81 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Rafael Pasiego van servir per superar a l'últim defensor, en David Gabonamong. Tot va acabar amb el 5 - 0 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Green_Stars cantant "Rafael Pasiego selecció!"
  • 133 Minuto 90 (Gol por la derecha): Jesús Barquín va incrementar l'avantatge de Green_Stars amb el 6 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 91 (Gol por la izquierda): Green_Stars va augmentar la diferència quan Emmerich Dormeier no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 7 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Agisilaos Michos va estar a punt d'acabar en gol al minut 8, però el porter visitant Thuto Monageng va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Al minut 47 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Rafael Pasiego de Green_Stars va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jukka Telkkinen va estar a punt de sentenciar el partit al minut 77, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 234 Minuto 82 (Ocasión de penalti): Al minut 82 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Thabiso Sethlare, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Charles-Antoine Eetesonne de Green_Stars amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jesús Barquín de Green_Stars va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Brønshøj Wankers

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 23, Liakat Thato de BBK va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Molibi Nato de BBK es va emportar una amonestació al minut 69 per provocar un rival.