Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729275777

Liga 729275777 Información oficial sobre el partido 729275777 en Hattrick

05.05.2024 18:30:00

T.P Mazembe Alineación oficial del equipo 'T.P Mazembe' en el partido 2 - 2 Baby, please con('t) go Alineación oficial del equipo 'Baby, please con('t) go' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
T.P Mazembe Alineación oficial del equipo 'T.P Mazembe' en el partido 3 - 1 Baby, please con('t) go Alineación oficial del equipo 'Baby, please con('t) go' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,6 % 0,6 % 9,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

T.P Mazembe

Goles Goles

  • 124 Minuto 58 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 58 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Feza Bahati. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 113 Minuto 86 (Gol por la derecha): Al minut 86, Mazembe aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Yves Kimbambi va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Mazembe per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 10, quan Raoul Mbayi va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Feza Bahati va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Mazembe se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Mazembe sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Yves Butukanga, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 20 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Al minut 38, Yves Butukanga arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 87 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Josué Rives va estar a punt d'acabar en gol al minut 87, però el porter visitant Spencer Winters va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Baby, please con('t) go

Goles Goles

  • 163 Minuto 70 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 70. L'anotador per please va ser Michaël Lubanzu, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 170 Minuto 84 (Gol de falta): Al minut 84, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Bageta Tenda posar per davant al seu equip amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 19, quan en Simbi Tshinguta va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 219 Minuto 56 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Gaspard Chéret va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Bageta Tenda, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 270 Minuto 88 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a please al minut 88, però el xut de Bageta Tenda va topar amb la tanca defensiva.