Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729275472

Liga 729275472 Información oficial sobre el partido 729275472 en Hattrick

24.03.2024 18:30:00

FC John Deere Alineación oficial del equipo 'FC John Deere' en el partido 5 - 1 FC Blitzstream Alineación oficial del equipo 'FC Blitzstream' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FC John Deere Alineación oficial del equipo 'FC John Deere' en el partido 5 - 0 FC Blitzstream Alineación oficial del equipo 'FC Blitzstream' en el partido
Tiene un resultado normal 5.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC John Deere

Goles Goles

  • 138 Minuto 20 (Gol evento especial extremo + rematador): Josep Rostres estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Wilhelm Röntgen va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 20.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Örlygur Þormundsson, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Deere.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Deere pel centre va donar un gran resultat: el gol de Wilhelm Röntgen va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 130 Minuto 38 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Wilhelm Röntgen va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 38 el resultat passava a ser de 4 - 0.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Mihajlo Milošević va aprofitar per marcar el 5 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Mihajlo Milošević! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): En Wilhelm Röntgen va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 59 quan Örlygur Þormundsson de Deere gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): El jugador local Örlygur Þormundsson per poc que no incrementa el marcador al minut 62. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Reinaldo Castro va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Arto Ter-Tadevosyan va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Josep Rostres de Deere la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

FC Blitzstream

Goles Goles

  • 153 Minuto 39 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Blitzstream seguien lluitant fins al final. Al minut 39, fruit d'aquests esforços, Darryl Lukota va marcar el 4 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 56 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Junior Lukombo Nsakala va superar els defenses rivals per velocitat al minut 56 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Blitzstream, l'equip va recuperar la pilota al minut 63 i va contraatacar. En Jean-Edouard Lokonde va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): El Blitzstream va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 76, però en Vlad Samara va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.