Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729253689

Liga 729253689 Información oficial sobre el partido 729253689 en Hattrick

31.03.2024 18:55:00

COLOMBE DU DJA ELOBO Alineación oficial del equipo 'COLOMBE DU DJA ELOBO' en el partido 3 - 4 'Lions' Alineación oficial del equipo ''Lions'' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
COLOMBE DU DJA ELOBO Alineación oficial del equipo 'COLOMBE DU DJA ELOBO' en el partido 2 - 1 'Lions' Alineación oficial del equipo ''Lions'' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,4 % 2,7 % 16,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

COLOMBE DU DJA ELOBO

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 2 gràcies a la jugada de Patric Bassong Nguena, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 34 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de COLOMBE. A fi d'aconseguir el 2 - 2, van tocar-la en curt per tal que Patric Bassong Nguena xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 112 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del COLOMBE s'esgargamellaven dempeus per esperonar Ulrich Gabriel Tchani que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 40 i suposava l'empat a 3 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): COLOMBE va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Valery Yamechi va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Émile Foncha.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Matarr Guewa de COLOMBE amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

'Lions'

Goles Goles

  • 162 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Ngweni Owono Ebedé, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 10.
  • 173 Minuto 23 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 23, quan Jerome Umeh va posar els visitants Lions per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 171 Minuto 39 (Gol por el centro): En Faustin Douanla donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 39 el marcador reflectia el 2 - 3.
  • 174 Minuto 89 (Gol de penalti): Jeando Yabeun va aconseguir el 3 - 4 per als visitants al minut 89 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 29 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Lions Pascal Zé quasi marca al minut 29 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Ngweni Owono Ebedé l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 271 Minuto 50 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Dieunedort Ngo Nsom ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Faustin Douanla va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Diederrick N'Jie, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.