Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729252683

Liga 729252683 Información oficial sobre el partido 729252683 en Hattrick

31.03.2024 18:55:00

NelContinenteNero... Alineación oficial del equipo 'NelContinenteNero...' en el partido 4 - 6 FC Palinka Alineación oficial del equipo 'FC Palinka' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
NelContinenteNero... Alineación oficial del equipo 'NelContinenteNero...' en el partido 1 - 5 FC Palinka Alineación oficial del equipo 'FC Palinka' en el partido
Tiene bastante suerte 0.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,2 % 0,1 % 95,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NelContinenteNero...

Goles Goles

  • 137 Minuto 23 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de 蔡 (Cai) 超宇 (Chaoyu) la va convertir en gol amb un remat de cap en Alvise De Benedictis tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 23 el marcador es va actualitzar: 1 - 1.
  • 111 Minuto 32 (Gol por el centro): Passat el minut 32 de joc, Pier Luigi Calidoni facilitava les coses al NelContinenteNero.. amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 143 Minuto 55 (Gol de contra por la derecha): Honorio Guzmán va marcar al minut 55 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 3 - 4.
  • 111 Minuto 68 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 68, Vladimir Peev de NelContinenteNero.. empatava el partit: 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Alvise De Benedictis va estar a punt d'avançar els locals al minut 12 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 242 Minuto 14 (Ocasión de contra por la izquierda): NelContinenteNero.. van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 14, però el xut de Alvise De Benedictis des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 203 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Wilhelm Kicker i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a NelContinenteNero.., però el xut de Alvise De Benedictis va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mathieu Bernheiden de NelContinenteNero.. amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

FC Palinka

Goles Goles

  • 173 Minuto 22 (Gol por la derecha): Al minut 22 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Alessandro Spinello que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 172 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Al minut 30 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Zebras prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Alessandro Spinello.
  • 171 Minuto 33 (Gol por el centro): Amb 33 minuts jugats, Antonio Seminara de Zebras va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.
  • 183 Minuto 52 (Gol por la derecha): Al minut 52, un xut de Antonio Seminara des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 2 - 4 i el públic s'enfadava.
  • 172 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Lyubomir Tzonev quedar desmarcat i marcar per a Zebras al minut 83. El marcador es va posar aleshores 4 - 5 pels visitants.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Veselin Neshkov va augmentar l'avantatge de Zebras a 4 - 6 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Veselin Neshkov va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 13, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Renzo Carbone va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 282 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al minut 54, el Zebras va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Felix Ndika s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Essam Al-Mussawi de Zebras va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.