Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729250888

Liga 729250888 Información oficial sobre el partido 729250888 en Hattrick

24.03.2024 18:00:00

Screaming Scoregasms Alineación oficial del equipo 'Screaming Scoregasms' en el partido 0 - 1 Joes Allstars Alineación oficial del equipo 'Joes Allstars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Screaming Scoregasms Alineación oficial del equipo 'Screaming Scoregasms' en el partido 3 - 1 Joes Allstars Alineación oficial del equipo 'Joes Allstars' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,4 % 0,2 % 5,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Screaming Scoregasms

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Steve Coughlan va estar a punt d'avançar els locals al minut 34 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 211 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Mitchell Baker va estar a punt de marcar al minut 47 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 212 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73, Desmond Le Boutillier va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Scott Tate va estar a punt d'empatar per a Scoregasms quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Scottie Bloxham va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Keyes de Scoregasms va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Joes Allstars

Goles Goles

  • 172 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Passats 36 minuts de partit, Allstars es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Jack Holland es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Allstars va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Kyle Fritsch va desviar el xut final de William Kojak després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Jack Holland va marcar al minut 30 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): En Phil Hutchinson va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 242 Minuto 49 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 49 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en William Kojak, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71, el Allstars va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Jonathan Burrows s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 280 Minuto 75 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 75 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.