Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729250874

Liga 729250874 Información oficial sobre el partido 729250874 en Hattrick

03.03.2024 18:00:00

Screaming Scoregasms Alineación oficial del equipo 'Screaming Scoregasms' en el partido 1 - 0 Bazinga FC Alineación oficial del equipo 'Bazinga FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Screaming Scoregasms Alineación oficial del equipo 'Screaming Scoregasms' en el partido 2 - 1 Bazinga FC Alineación oficial del equipo 'Bazinga FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
59,0 % 15,8 % 25,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Screaming Scoregasms

Goles Goles

  • 123 Minuto 80 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 80 gràcies a la jugada de Scott Tate, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Al minut 10, Mitchell Baker arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 237 Minuto 18 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Scott Tate va fer una magnífica centrada, però la rematada de Mitchell Baker va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Scoregasms per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 23, quan Steve Coughlan va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Steve Coughlan va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 220 Minuto 55 (Ocasión de falta): Al minut 55, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 237 Minuto 62 (Ocasión evento especial extremo + rematador): David Keyes estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Graeme Sanderson, als 62 minuts, va fallar per ben poc.
  • 224 Minuto 66 (Ocasión de penalti): Al minut 66, Scoregasms va disposar d'un penal a favor, però el xut de Harvey Bing va ser aturat per Alex Smith.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Harvey Bing.

Bazinga FC

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 16 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Raymond Pinna de Bazinga va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Eugene Danielson al minut 16 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 274 Minuto 21 (Ocasión de penalti): Al minut 21 de partit, Raymond Pinna de Bazinga va fallar un penal. Posteriorment va afirmar que "els focus l'havien enlluernat".
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Bazinga va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Dougie Gelinas va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dougie Gelinas de Bazinga va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.