Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729221957

Liga 729221957 Información oficial sobre el partido 729221957 en Hattrick

28.04.2024 18:00:00

Lokomotiv Swarthmoor Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv Swarthmoor' en el partido 0 - 3 Big Phil's Barbarians Alineación oficial del equipo 'Big Phil's Barbarians' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lokomotiv Swarthmoor Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv Swarthmoor' en el partido 1 - 1 Big Phil's Barbarians Alineación oficial del equipo 'Big Phil's Barbarians' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
67,5 % 9,5 % 23,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lokomotiv Swarthmoor

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 49 (Ocasión de contra por la izquierda): Swarthmoor van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 49, però el xut de Nigel Clark des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 202 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Passaven 67 minuts quan Stanley Killick des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 202 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Swarthmoor va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 69 que Andy Leszczynski no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 200 Minuto 74 (Ocasión de falta): Nigel Clark va xutar una falta al minut 74 amb molta potència, però la pilota va sortir desviada a centímetres de la porteria rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Toby Newman Spaul de Swarthmoor es va emportar una amonestació al minut 70 per provocar un rival.

Big Phil's Barbarians

Goles Goles

  • 173 Minuto 7 (Gol por la derecha): Al minut 7 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Colin Ryerson que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 21 (Gol por la derecha): Terence Coffey va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 108 Minuto 75 (Gol evento especial imprevisible (general)): Terence Coffey de Barbarians va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company James Arnull que va completar la jugada que feia pujar el 0 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Peter Hubbard de Barbarians va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 81 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.