Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729221943

Liga 729221943 Información oficial sobre el partido 729221943 en Hattrick

07.04.2024 18:00:00

Golden Pillows Alineación oficial del equipo 'Golden Pillows' en el partido 4 - 0 Calvary Lions Alineación oficial del equipo 'Calvary Lions' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Golden Pillows Alineación oficial del equipo 'Golden Pillows' en el partido 2 - 0 Calvary Lions Alineación oficial del equipo 'Calvary Lions' en el partido
Tiene suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,4 % 0,2 % 4,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Golden Pillows

Goles Goles

  • 185 Minuto 11 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Anthony White, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 137 Minuto 19 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 19 en Leigh Dalton va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Freddie Jacob podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 2 - 0 va pujar al marcador.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Leigh Dalton, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Pillows.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 89 minuts, el tirador de faltes del Pillows va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Alvin Dickson, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 71 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 71, tothom va saber perquè en Vincent Coverley era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Johnny Kingsland de Pillows la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Calvary Lions

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 29 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Gregory Addison l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Calvary va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Gregory Addison va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Geoffrey Allott.