Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729221936

Liga 729221936 Información oficial sobre el partido 729221936 en Hattrick

24.03.2024 18:00:00

White Rose United Alineación oficial del equipo 'White Rose United' en el partido 0 - 2 Calvary Lions Alineación oficial del equipo 'Calvary Lions' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
White Rose United Alineación oficial del equipo 'White Rose United' en el partido 3 - 0 Calvary Lions Alineación oficial del equipo 'Calvary Lions' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

White Rose United

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): El United va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Richard Burbidge la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 201 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Zak Allen no s'ho podia creure.
  • 203 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Viraj Phalke i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a United, però el xut de Jordan Davis va sortir bastant desviat.
  • 201 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Blair Lovell va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 39 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 202 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Steve Spreadbury va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 43 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 203 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): United va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Leo Kahlon va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 202 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): United va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 55 que Viraj Phalke no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 218 Minuto 72 (Ocasión evento especial córner peinado): Seymour Flint quasi marca en una jugada assajada de córner que Jordan Davis havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 204 Minuto 75 (Ocasión de penalti): Leo Kahlon va perdre una oportunitat de reduir diferències des del punt de penal al minut 75 quan va enviar la pilota per una banda de la porteria i la bota (que tenia mal cordada) per l'altra. Un espectador es va aixecar amb la bota clavada al cap cridant "neeeeeeeeng!".
  • 203 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): United va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Leo Kahlon va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Viraj Phalke va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Calvary Lions

Goles Goles

  • 173 Minuto 9 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 9, quan Liam Garvey va posar els visitants Calvary per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 186 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Calvary va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Dale Vera-Toscano rematés de volea a la xarxa. El 0 - 2 pujava al marcador al minut 30.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Calvary va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Walter Gilley, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 283 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Després de 63 minuts, Sebastian Walker va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Daniel Johnson va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Wayne Street de Calvary va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 32 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Wayne Street va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.