Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729205940

Liga 729205940 Información oficial sobre el partido 729205940 en Hattrick

28.04.2024 18:00:00

Southwood United Alineación oficial del equipo 'Southwood United' en el partido 0 - 3 AFC Kimberley Alineación oficial del equipo 'AFC Kimberley' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Southwood United Alineación oficial del equipo 'Southwood United' en el partido 0 - 8 AFC Kimberley Alineación oficial del equipo 'AFC Kimberley' en el partido
Tiene un resultado normal 0.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Southwood United

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Southwood va estar a punt de posar-se per davant al minut 24 però Jim Chalmers va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 220 Minuto 27 (Ocasión de falta): Amb 27 minuts disputats, Merv Harrison gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Denis Tischenkov va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

AFC Kimberley

Goles Goles

  • 171 Minuto 67 (Gol por el centro): Kimberley agafava avantatge al minut 67 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Hans-Henning Cursdorf amb mestria.
  • 182 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 74 de partit va donar a Kimberley l'avantatge per 0 - 2. Nicolae Hârţescu en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 79 (Gol por la derecha): Al minut 79, Kimberley va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Bert Hartman, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Hans-Henning Cursdorf ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Kimberley va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 30, quan Bert Hartman va quedar-se sol davant el porter Jack Haw, però aquest va poder aturar el xut.