Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729193444

Liga 729193444 Información oficial sobre el partido 729193444 en Hattrick

14.04.2024 18:00:00

Hersham FC Alineación oficial del equipo 'Hersham FC' en el partido 0 - 3 Top Templars Alineación oficial del equipo 'Top Templars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Hersham FC Alineación oficial del equipo 'Hersham FC' en el partido 1 - 1 Top Templars Alineación oficial del equipo 'Top Templars' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
40,5 % 31,8 % 27,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hersham FC

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 57 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Radosław Piszcz va ser clau en la jugada d'atac de Hersham al minut 57, quan ell mateix va fer una passada brutal a Renzo Groot Bruinderink, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Des Wittam.

Top Templars

Goles Goles

  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): Templars agafava avantatge al minut 25 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Ireneusz Daukszewicz amb mestria.
  • 142 Minuto 31 (Gol de contra por la izquierda): Pino Perrone va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 2 per a Templars.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Jakub Mulica va augmentar l'avantatge de Templars a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 61 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Giulio Bongiovì. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 280 Minuto 89 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Nemesio Martín Muñoz al minut 89.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jakub Mulica de Templars va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Jakub Mulica va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.