Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729190286

Liga 729190286 Información oficial sobre el partido 729190286 en Hattrick

10.03.2024 18:00:00

Fulford United Fc Alineación oficial del equipo 'Fulford United Fc' en el partido 6 - 0 Povey's Prunes Alineación oficial del equipo 'Povey's Prunes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Fulford United Fc Alineación oficial del equipo 'Fulford United Fc' en el partido 9 - 0 Povey's Prunes Alineación oficial del equipo 'Povey's Prunes' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fulford United Fc

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Al minut 8 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Nicola Tripalo ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Fulford es posava per davant 1 a 0.
  • 133 Minuto 31 (Gol por la derecha): Frank Prineas va incrementar l'avantatge de Fulford amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): Amb 36 minuts jugats, en Karri Seppi va augmentar l'avantatge de Fulford a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Al minut 59, Fulford va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Czesław Wolczyk, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): Fulford va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Jan Matyjak va poder fer el 5 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Fulford va augmentar la diferència quan Fabian Gołko no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 23 quan Czesław Wolczyk de Fulford gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Craig Dinsdale, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Al minut 62, Karri Seppi gairebé va marcar per a Fulford des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Rhys Avery al minut 82 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Frank Prineas va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Povey's Prunes

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 24 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Anthony Russells va fer una magnífica centrada, però la rematada de Vince Guest va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): Poveys van sortir al contraatac amb encert al minut 83, però Glyn Cook no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Anthony Russells es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.