Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729187636

Liga 729187636 Información oficial sobre el partido 729187636 en Hattrick

12.05.2024 18:00:00

Boston Harbor FC Alineación oficial del equipo 'Boston Harbor FC' en el partido 2 - 2 choppers boys Alineación oficial del equipo 'choppers boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Boston Harbor FC Alineación oficial del equipo 'Boston Harbor FC' en el partido 2 - 1 choppers boys Alineación oficial del equipo 'choppers boys' en el partido
Tiene un resultado normal 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,3 % 0,9 % 11,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Boston Harbor FC

Goles Goles

  • 111 Minuto 68 (Gol por el centro): Passat el minut 68 de joc, Chas Huett facilitava les coses al BHFC amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 120 Minuto 69 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 69, indicava inequívocament que en Amadeu Moura Marques va saber trobar la xarxa rival. BHFC desfeia l'equilibri: 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 28 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Amadeu Moura Marques quasi empata el partit per a BHFC, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Léopold Dufour.

choppers boys

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 2, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què John Saxby es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 162 Minuto 71 (Gol por la izquierda): John Saxby, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 71.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Pierce Matter, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 20 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. choppers va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de choppers, l'equip va recuperar la pilota al minut 29 i va contraatacar. En John Saxby va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 240 Minuto 90 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el choppers sortien al contraatac. La falta llançada per Bradley Eagles va sortir força alta sense massa perill.