Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729184657

Liga 729184657 Información oficial sobre el partido 729184657 en Hattrick

21.04.2024 18:00:00

Vasco Da Llama Alineación oficial del equipo 'Vasco Da Llama' en el partido 0 - 2 its the hope that kills you FC Alineación oficial del equipo 'its the hope that kills you FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Vasco Da Llama Alineación oficial del equipo 'Vasco Da Llama' en el partido 3 - 0 its the hope that kills you FC Alineación oficial del equipo 'its the hope that kills you FC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vasco Da Llama

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 10 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Erni Erdin va fer una magnífica centrada, però la rematada de 崔 (Cui) 彬彬 (Binbin) va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Al minut 14 es va veure una gran oportunitat per a Vasco per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Gustavo Adolfo Delgado, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Andrzej Suterski va estar a punt d'acabar en gol al minut 16, però el porter visitant Laureano Segovia García va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): En Henno Maiste del Vasco ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 239 Minuto 60 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Alberto Boneccher va ridiculitzar a en Hieronymus Thornton amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 211 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Jens Magg va estar a punt de marcar al minut 68 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 213 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 75 minuts, en Gustavo Adolfo Delgado no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Vasco a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Paco González Asarta va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

its the hope that kills you FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 62 (Gol por el centro): Amb 62 minuts jugats, Frank Paul de kills va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 142 Minuto 76 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Steve Clatworthy de kills va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Al minut 11 de partit, Frank Paul quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Aleksas Vasarevičius quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de David Florín, però la pilota va topar amb el travesser.